Direct naar de contentDirect naar de footer
Bietencarpaccio

Culinair genieten

Eerlijk, gezond en vooral lekker eten! U vindt bij ons verschillende mogelijkheden om in een ontspannen sfeer te lunchen en te dineren. Uw culinaire wensen vervult onze keuken- en restaurant team graag. Online boekt u gemakkelijk en snel uw tafel in een van onze restaurants. Eet smakelijk!

Menukaarten

Menukaarten

Onze menukaart staat vol met culinaire hoogstandjes: van vega(n) gerechten en vertrouwde klassiekers tot vis en vlees van topkwaliteit.

Bekijk onze menukaarten
Dinerdeal

Dinerdeal

Met €5,00 korting genieten van een heerlijk driegangendiner? Dat kan met onze dinerdeal.

Om hier gebruik van te maken, dient u in bezit te zijn van de Valk Exclusief-app en een Valk Account. Download de Valk Exclusief-app via Google Play of de App Store en maak hier een account aan.

Gerecht kan afwijken van de foto

Gevogelte van de chef

Met uw persoonlijke kortingsvoucher in de Valk Exclusief-app profiteert u bij deelnemende hotels dagelijks van het gerecht van de chef en de dinerdeal. Bovendien krijgt u korting op onze smaakvolle wijnen. Heeft u de Valk Exclusief-app al?

Meer informatie
Knusse lounge

Knusse lounge

Zin in een lekkere kop koffie met een gebakje of komt u heerlijk lunchen, borrelen of dineren? Bij ons bent u van harte welkom. Wij zijn dagelijks geopend van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat.

Boslounge

Boslounge

Geniet van een ontspannen moment in onze Boslounge, gelegen in de serene omgeving van het Nationaal Park Dwingelderveld. Het is de perfecte plek om even tot rust te komen na een wandeling of fietstocht door de prachtige natuur. Let op: betalingen zijn enkel mogelijk via pin.

Meer informatie
Reviewz
Gemiddelde score:
9,2
1201 beoordelingen
Alle beoordelingen
Mooie gerechten
Hotel Spier-Dwingeloo RP 

Goede kaart met mooie gerechten