Direct naar de contentDirect naar de footer

Culinair genieten

Eerlijk, gezond en vooral lekker eten! U vindt bij ons verschillende mogelijkheden om in een ontspannen sfeer te lunchen en te dineren. Uw culinaire wensen vervult onze keuken- en restaurant team graag. Online boekt u gemakkelijk en snel uw tafel in een van onze restaurants. Eet smakelijk!

Menukaarten

Menukaarten

Onze menukaart staat vol met culinaire hoogstandjes: van vega(n) gerechten en vertrouwde klassiekers tot vis en vlees van topkwaliteit.

Bekijk onze menukaarten
Dinerdeal

Dinerdeal

Voor maar €39,50 genieten van een heerlijk driegangendiner? Dat kan met onze dinerdeal.

Om hier gebruik van te maken, heeft u uw persoonlijke Restaurant ID-code nodig. Heeft u nog geen code? Sms ‘Start Diner’ naar 1008 of klik hier om een account aan te maken.

Gerecht kan afwijzen van de foto

Knusse lounge

Knusse lounge

Zin in een lekkere kop koffie met een gebakje of komt u heerlijk lunchen, borrelen of dineren? Bij ons bent u van harte welkom. Wij zijn dagelijks geopend van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat.

Meer informatie
Boslounge

Boslounge

Na uw wandeling of fietstocht door het Dwingelderveld kunt u bij de Boslounge terecht voor een drankje en een lekkere snack.

Openingstijden:
Na de herfstvakantie: alleen geopend in de weekenden van 10.00 uur tot 17.00 uur.
Vanaf 1 april: dagelijks geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Reviewz
Gemiddelde score:
9,1
1139 beoordelingen
Mooi restaurant heerlijk eten en super leuke serveerster
Hotel Spier-Dwingeloo Marian Padding 

Wij hadden een dinerdeal, Dat was super goed! Heerlijk, zo eet je gerechten die ik normaal gesproken niet snel zou bestellen...borden ook prachtig opgemaakt! We zijn bediend door José, geweldig en heel behulpzaam! Bedankt José!