Direct naar de contentDirect naar de footer

Diner

Tafel aanvragen

Kom heerlijke bij ons dineren van een uitgebreide dinerkaart. Het sfeervolle à la carte restaurant biedt u een mooie ambiance om te genieten van de lekkerste gerechten. Onze keuken is geopend tot 22.00 uur. Maak nu uw reservering!

Maak een reservering in ons restaurant en geniet van een heerlijk diner! Het sfeervolle à la carte restaurant biedt u een mooie ambiance om te genieten van de lekkerste gerechten. Onze chef-kok Peter werkt uitsluitend met verse producten en creëert daarmee heerlijke gerechten.

Onze koks, onder leiding van chef-kok Peter Thoma, werken uitsluitend met verse producten en creëeren daarmee tongstrelende gerechten.
Wij verwelkomen u graag met evenveel warmte en enthousiasme voor zowel een romantisch diner voor twee, een gezellige familiebijeenkomst, een etentje met vrienden of als u met een groter gezelschap wilt komen dineren.

Dineren bij Hotel Spier is een combinatie van heerlijk eten, een perfecte kwaliteit, een eerlijke prijs en een unieke ervaring, die wij graag met u willen delen.
De gerechten van onze kaart zijn te bestellen vanaf 12:00 uur tot 22:00 uur

Ook zijn wij de perfecte locatie om een hapje te eten met uw (kleine) kinderen, en hebben wij een speciale kinder menukaart. Terwijl u aan tafel nog heerlijk na geniet van het diner, kleuren de kids een kleurplaat in die zij later bij de receptie kunnen inleveren voor een klein cadeautje.

Reserveer uw tafel

Voor dit hotel zijn andere leeftijdscategoriën van toepassing, controleer uw groepssamenstelling.
Het maximumaantal voor één van de leeftijdscategoriën is overschreden, controleer uw groepssamenstelling.
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het opgegeven gezelschap
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen hotel

Gewenst tijdstip

Selecteer een datum alvorens een tijdstip te selecteren