Direct naar de contentDirect naar de footer

Diner (Restaurant is momenteel gesloten)

Het sfeervolle à la carte restaurant biedt u een mooie ambiance om te genieten van de lekkerste gerechten. Onze chef-kok Peter werkt uitsluitend met verse producten en creëert daarmee heerlijke gerechten.

Op onze menukaart vindt u naast traditionele gerechten uit de Franse keuken, verrassende specialiteiten uit onder meer de Italiaanse, Zuid-Amerikaanse en Oosterse keuken.

Onze koks, onder leiding van chef-kok Peter Thoma, werken uitsluitend met verse producten en creëeren daarmee tongstrelende gerechten.
Wij verwelkomen u graag met evenveel warmte en enthousiasme voor zowel een romantisch diner voor twee, een gezellige familiebijeenkomst, een etentje met vrienden of als u met een groter gezelschap wilt komen dineren.

Dineren bij Hotel Spier is een combinatie van heerlijk eten, een perfecte kwaliteit, een eerlijke prijs en een unieke ervaring, die wij graag met u willen delen.
De gerechten van onze kaart zijn te bestellen vanaf 12:00 uur tot 23:00 uur

Ook zijn wij de perfecte locatie om een hapje te eten met uw (kleine) kinderen, en hebben wij een speciale kinder menukaart. Terwijl u aan tafel nog heerlijk na geniet van het diner, kleuren de kids een kleurplaat in die zij later bij de receptie kunnen inleveren voor een klein cadeautje.