Direct naar de contentDirect naar de footer

De Boslounge

Bij onze vernieuwde Boslounge puft u uit onder het genot van iets lekkers na uw wandel- of fietstocht. Bestel een lekker kopje koffie, een broodje of wat fris. In de winter stoken we de haard lekker aan en in de zomer kunt u genieten van een lekker ijsje!

Openingstijden

Openingstijden

Openingstijden:
Vanaf 1 april tot de herfstvakantie dagelijks geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.
Buiten deze periode alleen in de weekenden geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.
Alle schoolvakanties dagelijks geopend.

Let op: bij de Boslounge kunt u alleen pinnen.

Plankenpad

Plankenpad

De witte wandelroute, beter bekend als het plankenpad, is een route van 5,5 km over smalle paden en langs weidse vergezichten. In het natste gedeelte van het Dwingelderveld loopt het pad over houten vlonders.

Het plankenpad start vanaf de Boslounge.

Meer informatie
Het Dwingelderveld

Het Nationaal Park Dwingelderveld is het grootste aaneengesloten natte heidegebied van West-Europa. Het gebied telt meer dan zestig vennen en veenmoerasjes en er zijn maar liefst twee schaapskuddes. In dit Nationaal Park kunt u nog genieten van de stilte en een eindeloze, ongestoorde horizon.

Meer informatie
Fietsverhuur

Fietsverhuur

Het Dwingelderveld en omgeving zijn uitermate geschikt om op de fiets te verkennen. Kom met de fiets naar het Nationaal Park of huur een (elektrische) fiets bij Hotel Spier-Dwingeloo (vanaf de Boslounge zo'n 3 minuten lopen).

Meer informatie
The Nature Game

The Nature Game

De Nature Game is een spannende tabletgame dwars door het Dwingelderveld. Het is een avontuur voor het hele gezin, leerzaam en leuk voor scholen en zelfs de natuurliefhebber hoort en ziet dingen die hij of zij niet wist.

Reserveer