Direct naar de contentDirect naar de footer

Restaurant

Het is helaas niet mogelijk om voor het diner te reserveren in verband met de verplichte sluiting om 17.00 uur. Uiteraard is het wel mogelijk om voor die tijd een tafel te reserveren en te genieten van een lekkere lunch of vervroegd diner!

Onze hotelgasten kunnen gebruik maken van roomservice en genieten van een diner op de hotelkamer.

Wil u een tafel reserveren?
Reserveringen dienen bij onze receptie te worden gemaakt via 0593-564800.

Zondagsbrunch

Zondagsbrunch

Helaas is het niet mogelijk om tot 18 december de zondagsbrunch te organiseren i.v.m. de huidige Corona maatregelen. Wel reserveren wij graag een tafeltje voor de lunch voor u! Bel met onze receptie om te vragen naar de mogelijkheden: 0593-564800.
Pre Christmas brunch

Pre Christmas brunch

Op zondag 19 december organiseren wij een Pre-Christmas brunch. Alvast voor de drukke feestdagen genieten met familie of vrienden van een heerlijke brunch in kerstsferen!
Luxe 4-gangen kerstlunch

Luxe 4-gangen kerstlunch

Dit jaar serveren wij een luxe 4-gangen kerstlunch! Om 12.00 uur of 12.30 uur uur bent u welkom aan tafel om te genieten van 4-gangen keuze kerstlunch. Heerlijk uitgebreid tafelen met familie of vrienden tijdens eerste of tweede kerstdag met mooie gerechten!
Reviewz
Gemiddelde score:
8,7
856 beoordelingen
Tamara
Hotel Spier-Dwingeloo 
Het was heerlijk

Alles was super lekker alleen qua sfeer had de ruimte wat beter gekund. Ik had het idee dat de mensen die een 3 gangen menu hadden in een andere ruimte werden geplaatst wat wat fellere verlichting had wat het algemeen wat minder sfeer gaf. Het eten was verder uitmuntend

Geniet bij hotel Spier