Direct naar de contentDirect naar de footer
Heerlijke gerechten
Heerlijke gerechten

Restaurant

Sfeervol dineren in ons gezellige à la carte restaurant, borrelen in de lounge, brunchen op zondag met familie en vrienden of gewoon heerlijk een paar baantjes zwemmen in ons nieuwe zwembad. Hotel Spier beschikt over de mogelijkheid om heerlijk een paar dagen ertussenuit te knijpen en te genieten van alle luxe en comfort die wij u bieden.

Lunch

Lunch

Ons restaurant is de perfecte locatie voor zowel een zakelijke lunch als een gezellig samenzijn met vrienden of familie. Ook voor een vers kopje koffie met gebak bent u bij ons aan het goede adres.
Diner

Diner

Het sfeervolle à la carte restaurant biedt u een mooie ambiance om te genieten van de lekkerste gerechten. Onze chef-kok Peter werkt uitsluitend met verse producten en creëert daarmee heerlijke gerechten.
Paasbrunch

Paasbrunch

De Paasbrunch vindt plaats op zowel 1e als 2e Paasdag en zal beginnen om 12:00 uur of 12:30 uur.Tijdens de Paasbrunch kunt u genieten van een uitgebreid assortiment van koude en warme vlees- en visgerechten, heerlijke salades en andere lekkernijen.
Zondagsbrunch

Zondagsbrunch

Eerst lekker uitslapen op zondag en daarna genieten van het heerlijke brunchbuffet dat Hotel Spier wekelijks organiseert. Kom gezellig met familie, collega's of vrienden brunchen van 12.00 tot 14.30 uur.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,7
856 beoordelingen
Erik
Hotel Spier-Dwingeloo 
Uitstekend eten in een prettige omgeving

Heerlijke sliptongetjes met smaakvolle bijgerechten. En een ober die het helemaal afmaakte voor ons

Geniet bij hotel Spier