Direct naar de contentDirect naar de footer
Heerlijke gerechten
Heerlijke gerechten

Restaurant

Sfeervol dineren in ons gezellige à la carte restaurant, borrelen in de lounge, brunchen op zondag met familie en vrienden of gewoon heerlijk een paar baantjes zwemmen in ons nieuwe zwembad. Hotel Spier beschikt over de mogelijkheid om heerlijk een paar dagen ertussenuit te knijpen en te genieten van alle luxe en comfort die wij u bieden.

Lunch

Lunch

Ons restaurant is de perfecte locatie voor zowel een zakelijke lunch als een gezellig samenzijn met vrienden of familie. Ook voor een vers kopje koffie met gebak bent u bij ons aan het goede adres.
Diner

Diner

Het sfeervolle à la carte restaurant biedt u een mooie ambiance om te genieten van de lekkerste gerechten. Onze chef-kok Peter werkt uitsluitend met verse producten en creëert daarmee heerlijke gerechten.
Zondagsbrunch

Zondagsbrunch

Gedurende de zomermaanden wordt er geen zondagsbrunch georganiseerd. Vanaf zondag 15 september 2019 kunt u iedere zondag weer gezellig komen brunchen van 12.00 tot 14.30 uur.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,8
810 beoordelingen
GD
Hotel Spier-Dwingeloo 
Heerlijk gegeten, we komen hier steeds weer terug!

Het eten is altijd prima! Maar we waarderen vooral de vriendelijke, ongedwongen manier waar we bediend werden. Heel fijn! Ik weet niet meer de naam van de kelner. Hij woonde in Beilen en moest zaterdag voetballen bij Fit Boys.Hij was bijzonder vriendelijk en vrolijk en paste zich heel goed aan naar de informele manier van bedienen waar wij zo van houden! Keurig, maar met een grapje op zijn tijd!

Geniet bij hotel Spier