Direct naar de contentDirect naar de footer
Een goed glas wijn
Een goed glas wijn
;
Heerlijke gerechten

Restaurant

Sfeervol dineren in ons gezellige à la carte restaurant, borrelen in de lounge, brunchen op zondag met familie en vrienden of gewoon heerlijk een paar baantjes zwemmen in ons nieuwe zwembad. Hotel Spier beschikt over de mogelijkheid om heerlijk een paar dagen ertussenuit te knijpen en te genieten van alle luxe en comfort die wij u bieden.

Ontbijt

Ontbijt

Het restaurant van Hotel Spier opent doordeweeks van 06.30 uur tot 10.30 uur haar deuren om zowel onze hotelgasten als niet-hotelgasten te verwelkomen voor het uitgebreide ontbijtbuffet. In het weekend begint het ontbijt om 07.00 uur tot 11.00 uur.
Diner

Diner

Onze chef-kok werkt uitsluitend met verse producten en creëert daarmee tongstrelende gerechten. Of het nu gaat om een uitgebreid dinerbuffet, een intiem diner met familie en vrienden of een fantastisch galadiner, bij ons is het een unieke ervaring.
Zondagsbrunch

Zondagsbrunch

vanaf 1 juni tot eind september is er geen Zondagsbrunch. Op zondag is het heerlijk genieten van onze Zondagsbrunch. De familiebrunch is uitgebreid en smakelijk samengesteld door onze Chef-Kok.
Lunch

Lunch

Ons restaurant is de ideale locatie voor een heerlijke lunch of een kopje koffie met gebak.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,4
565 beoordelingen
Henk
Hotel Spier-Dwingeloo 
Lekker eten. Goede bediening

Erg goed eten en bediening

Geniet bij hotel Spier