Direct naar de contentDirect naar de footer

Restaurant

Heel graag verwelkomen wij u in ons restaurant!

Het sfeervolle à la carte restaurant biedt u een mooie ambiance om te genieten van de lekkerste gerechten. Onze chef-kok Peter werkt uitsluitend met verse producten en creëert daarmee heerlijke gerechten.

Wilt u een tafel reserveren? Dan kan via de website of door te bellen naar: 0593-564800Ontbijt

Ontbijt

Het ontbijt is ook te reserveren voor gasten die niet bij ons overnachten.
Lunch

Lunch

Ons restaurant is de perfecte locatie voor zowel een zakelijke lunch als een gezellig samenzijn met vrienden of familie. Ook voor een vers kopje koffie met gebak bent u bij ons aan het goede adres.
Diner

Diner

Kom heerlijke bij ons dineren van een uitgebreide dinerkaart. Het sfeervolle à la carte restaurant biedt u een mooie ambiance om te genieten van de lekkerste gerechten. Onze keuken is geopend tot 22.00 uur. Maak nu uw reservering!
Kerstbrunch

Kerstbrunch

Geniet van een uitgebreide kerstbrunch op 1ste en 2de kerstdag. Dé ideale tijd en gelegenheid om met de familie bij elkaar te komen en te genieten van al het lekkers. Onze keukenchef heeft een heerlijk en rijk gevarieerd kerstbuffet samengesteld, bestaande uit voor-, hoofd- en nagerechten, waaruit u zelf uw gerechten kan samenstellen.
4-gangen kerstdiner

4-gangen kerstdiner

Wilt u de kerstdagen op een bijzondere manier doorbrengen? Met uw familie, vrienden of met zijn tweetjes genieten van een feestelijk 4-gangen diner? Speciaal voor deze dagen hebben we een heerlijk kerstdiner samengesteld. Natuurlijk worden de kinderen niet vergeten! Voor hen is er een heerlijk kindermenu.
Ontbijt

Ontbijt

Het ontbijt is ook te reserveren voor gasten die niet bij ons overnachten.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,9
1189 beoordelingen
Theo
Hotel Spier-Dwingeloo 
Lekker gegeten

Smakelijke gerechten, goede bediening

Geniet bij hotel Spier