Direct naar de contentDirect naar de footer
Heerlijke gerechten
Heerlijke gerechten

Restaurant

Sfeervol dineren in ons gezellige à la carte restaurant, borrelen in de lounge, brunchen op zondag met familie en vrienden of gewoon heerlijk een paar baantjes zwemmen in ons nieuwe zwembad. Hotel Spier beschikt over de mogelijkheid om heerlijk een paar dagen ertussenuit te knijpen en te genieten van alle luxe en comfort die wij u bieden.

Lunch

Lunch

Ons restaurant is de perfecte locatie voor zowel een zakelijke lunch als een gezellig samenzijn met vrienden of familie. Ook voor een vers kopje koffie met gebak bent u bij ons aan het goede adres.
Diner

Diner

Het sfeervolle à la carte restaurant biedt u een mooie ambiance om te genieten van de lekkerste gerechten. Onze chef-kok Peter werkt uitsluitend met verse producten en creëert daarmee heerlijke gerechten.
Zondagsbrunch

Zondagsbrunch

Eerst lekker uitslapen op zondag en daarna genieten van het heerlijke brunchbuffet dat Hotel Spier wekelijks organiseert. Kom gezellig met familie, collega's of vrienden brunchen van 12.00 tot 14.30 uur.
Sinterklaas brunch

Sinterklaas brunch

Komt u samen met ons het Sinterklaas feest vieren? Op zondag 1 december organiseren wij een feestelijke Sinterklaas brunch.
Pre Christmas brunch

Pre Christmas brunch

Op zondag 22 december organiseren wij een Pre-Christmas brunch. Lukt het niet om tijdens de kerstdagen te brunchen of geniet u liever buiten de feestdagen om maar wel in kerstsferen? Reserveer dan snel!
Kerst Brunch

Kerst Brunch

Onze keukenchef heeft een heerlijk en rijk gevarieerd kerstbuffet samengesteld, bestaande uit voor-, hoofd- en nagerechten, waaruit u zelf uw gerechten kan samenstellen. De kerstbrunch vindt plaats op 25 en 26 december en begint om 11.30 uur en 12.00 uur.
Kerstdiner

Kerstdiner

Dit jaar bieden wij u weer de mogelijkheid om zelf uw 4-gangen keuze kerstmenu samen te stellen, uit een aantal door de chef-kok geselecteerde gerechten. Een seniorenmenu behoort ook tot de mogelijkheden. Natuurlijk worden de kinderen niet vergeten! Voor hen is er een heerlijk kindermenu met een leuke verrassing.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,7
856 beoordelingen
SZ
Hotel Spier-Dwingeloo 
Heerlijk genoten van de verrassende gerechten

Oosterse zalm en Flammkuchen

Geniet bij hotel Spier