Direct naar de contentDirect naar de footer
Heerlijke gerechten
Heerlijke gerechten
;

Restaurant

Sfeervol dineren in ons gezellige à la carte restaurant, borrelen in de lounge, brunchen op zondag met familie en vrienden of gewoon heerlijk een paar baantjes zwemmen in ons nieuwe zwembad. Hotel Spier beschikt over de mogelijkheid om heerlijk een paar dagen ertussenuit te knijpen en te genieten van alle luxe en comfort die wij u bieden.

Lunch

Lunch

Ons restaurant is de perfecte locatie voor zowel een zakelijke lunch als een gezellig samenzijn met vrienden of familie. Ook voor een vers kopje koffie met gebak bent u bij ons aan het goede adres.
Diner

Diner

Het sfeervolle à la carte restaurant biedt u een mooie ambiance om te genieten van de lekkerste gerechten. Onze chef-kok werkt uitsluitend met verse producten en creëert daarmee heerlijke gerechten.
Zondagsbrunch

Zondagsbrunch

Eerst lekker uitslapen op zondag en daarna genieten van het heerlijke brunchbuffet dat Hotel Spier wekelijks organiseert. Kom gezellig met familie, collega's of vrienden brunchen van 12.00 tot 14.30 uur
Sinterklaas brunch

Sinterklaas brunch

Komt u samen met ons het Sinterklaas feest vieren? Op zondag 2 december organiseren wij een Sinterklaas brunch. De brunch gaat om 12.00 uur van start. Samen maken we er een fijn Sinterklaas feest van!
Pre Christmas brunch

Pre Christmas brunch

Op de website is een maximum aantal van 5 personen te reserveren. Wilt u graag met een grotere groep komen? Neem dan contact op met onze receptie om te kijken wat de mogelijkheden zijn!
Kerst Brunch | REEDS VOLGEBOEKT

Kerst Brunch | REEDS VOLGEBOEKT

Onze keukenchef heeft een heerlijk en rijk gevarieerd kerstbuffet samengesteld, bestaande uit voor-, hoofd- en nagerechten, waaruit u zelf uw gerechten kan samenstellen. Het kerstbrunch vindt plaats op 25 en 26 december en begint om 11.30 uur en 12.00 uur.
Kerstdiner

Kerstdiner

Dit jaar bieden wij u weer de mogelijkheid om zelf uw 4-gangen keuze kerstmenu samen te stellen, uit een aantal door de chef-kok geselecteerde gerechten. Een seniorenmenu behoort ook tot de mogelijkheden. Natuurlijk worden de kinderen niet vergeten! Voor hen is er een heerlijk kindermenu met een leuke verrassing.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,5
612 beoordelingen
Peter
Hotel Spier-Dwingeloo 
Prima en gastvrij

66 Debora Niet goed verstaanbaar door de gezellige achtergrond geluiden bij de uitleg

Geniet bij hotel Spier