Direct naar de contentDirect naar de footer
Een goed glas wijn
Een goed glas wijn
;
Heerlijke gerechten

Restaurant

Sfeervol dineren in ons gezellige à la carte restaurant, borrelen in de lounge, brunchen op zondag met familie en vrienden of gewoon heerlijk een paar baantjes zwemmen in ons nieuwe zwembad. Hotel Spier beschikt over de mogelijkheid om heerlijk een paar dagen ertussenuit te knijpen en te genieten van alle luxe en comfort die wij u bieden.

Lunch

Lunch

Ons restaurant is de ideale locatie voor een heerlijke lunch of een kopje koffie met gebak.
Diner

Diner

Het sfeervolle à la carte restaurant biedt u een mooie ambiance om te genieten van de lekkerste gerechten. Onze chef-kok werkt uitsluitend met verse producten en creëert daarmee heerlijke gerechten.
Zondagsbrunch

Zondagsbrunch

Vanaf zondag 16 september organiseren wij iedere week een heerlijke zondagsbrunch van 12.00 tot 14.30 uur.
Sinterklaas brunch

Sinterklaas brunch

Komt u samen met ons het Sinterklaas feest vieren? Op 2 december organiseren bij een Sinterklaas brunch! De brunch gaat om 12.00 uur van start. Sint en Piet zijn er uiteraard ook bij! Samen maken we er een fijn Sinterklaas feest van!
Pre Christmas brunch

Pre Christmas brunch

Op de website is een maximum aantal van 5 personen te reserveren. Wilt u graag met een grotere groep komen? Neem dan contact op met onze receptie om te kijken wat de mogelijkheden zijn!
Kerst Brunch

Kerst Brunch

Onze keukenchef heeft een heerlijk en rijk gevarieerd kerstbuffet samengesteld, bestaande uit voor-, hoofd- en nagerechten, waaruit u zelf uw gerechten kan samenstellen. Het kerstbrunch vindt plaats op 25 en 26 december en begint om 11.30 uur en 12.00 uur.
Kerstdiner

Kerstdiner

Dit jaar bieden wij u weer de mogelijkheid om zelf uw 4-gangen keuze kerstmenu samen te stellen, uit een aantal door de chef-kok geselecteerde gerechten. Een seniorenmenu behoort ook tot de mogelijkheden. Natuurlijk worden de kinderen niet vergeten! Voor hen is er een heerlijk kindermenu met een leuke verrassing.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,6
588 beoordelingen
KW
Hotel Spier-Dwingeloo 
Elke keer weer een feestje

Heerlijk eten, prachtig opgemaakt en ruim voldoende

Geniet bij hotel Spier