Direct naar de contentDirect naar de footer
Heerlijke gerechten
Heerlijke gerechten

Restaurant (momenteel gesloten)

Sfeervol dineren in ons gezellige à la carte restaurant, borrelen in de lounge, brunchen op zondag met familie en vrienden of gewoon heerlijk een paar baantjes zwemmen in ons nieuwe zwembad. Hotel Spier beschikt over de mogelijkheid om heerlijk een paar dagen ertussenuit te knijpen en te genieten van alle luxe en comfort die wij u bieden.

Ontbijt (alleen afhaal)

Ontbijt (alleen afhaal)

Dagelijks serveren wij het ontbijt in het restaurant voor hotelgasten. Op maandag t/m vrijdag van 06.30 uur tot 10.30 uur, op zaterdag en zondag van 07.00 uur tot 11.00 uur.
Diner (Restaurant is momenteel gesloten)

Diner (Restaurant is momenteel gesloten)

Het sfeervolle à la carte restaurant biedt u een mooie ambiance om te genieten van de lekkerste gerechten. Onze chef-kok Peter werkt uitsluitend met verse producten en creëert daarmee heerlijke gerechten.
Moederdag brunchbox

Moederdag brunchbox

Op Moederdag, zondag 9 mei, is het tijd om de liefste moeders massaal te verwennen. Met onze feestelijke moederdagbrunchbox verwent u haar thuis met een box vol lekkere brunchgerechten en maakt u deze dag nóg specialer.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,7
856 beoordelingen
DB
Hotel Spier-Dwingeloo 
Uitstekende kwaliteit, ruime sortering

Take away brunch, voor verbetering vatbaar, een volgende keer misschien even vermelden dat het eitje nog gekookt moet worden;-))

Geniet bij hotel Spier

 • Comfortabele lounge

  Comfortabele lounge

  Nog even nabespreken na uw bijeenkomst of een heerlijke borrel, is mogelijk in onze sfeervolle lounge.

  Lees meer
 • Gezellig terras

  Gezellig terras

  Heerlijk vertoeven op ons gezellige, ruime terras!

  Lees meer
 • Restaurant ID voordeel

  Restaurant ID voordeel

  Exclusieve restaurantaanbiedingen: Maak een Restaurant ID aan en ontvang als member alle exclusieve restaurant aanbiedingen, het hele jaar door. Telkens voor u als gast veel voordeel dus!

  Lees meer
 • Cadeaukaarten

  Cadeaukaarten

  Hier vindt u een overzicht welke cadeaukaarten te verzilveren zijn in Hotel Spier.

  Lees meer
 • Moederdagbrunch TO GO

  Moederdagbrunch TO GO

  Voor 8 en 9 mei hebben wij speciaal voor u (en de moeders) een uitgebreide Moederdagbrunch TO GO samengesteld. Op deze dagen kan de brunch worden afgehaald bij Van der Valk Hotel Spier tussen 10.00 uur en 15.00 uur. Ook hebben we voor de kids een box samengesteld!

  Moederdagbrunch TO GO