Direct naar de contentDirect naar de footer

Restaurant

Heel graag verwelkomen wij u in ons restaurant!

Het sfeervolle à la carte restaurant biedt u een mooie ambiance om te genieten van de lekkerste gerechten. Onze chef-kok Peter werkt uitsluitend met verse producten en creëert daarmee heerlijke gerechten.

Wilt u een tafel reserveren? Dan kan weer via het website of door te bellen naar: 0593-564800Diner

Diner

Kom heerlijke bij ons genieten van een uitgebreide dinerkaart! Maak een reservering in ons restaurant en geniet van een heerlijk diner! Onze keuken is geopend tot 22.00 uur. Maak nu uw reservering!
Zondagsbrunch

Zondagsbrunch

U heeft direct het weekendgevoel te pakken wanneer u geniet van het uitgebreide assortiment van gerechten waaronder luxe broodsoorten, diverse vleeswaren, kaassoorten, vis- en vleesgerechten, verrukkelijke salades en tal van koude en warme gerechten. Afsluitend is er een heerlijk dessertbuffet.
Pinksterbrunch

Pinksterbrunch

Tijdens eerste Pinksterdag kunt u bij ons genieten van een heerlijke, uitgebreide brunch! Reserveer snel uw tafel en kom genieten op eerste Pinksterdag!
Reviewz
Gemiddelde score:
8,7
856 beoordelingen
Michelle
Hotel Spier-Dwingeloo 
Heerlijk dineren met een fijne service.

Wij zijn fantastisch bediend door Roy. Hij ziet elke gast en laat je welkom voelen. Het eten is heerlijk, voor- hoofd- én nagerecht. Zeker voor herhaling vatbaar.

Geniet bij hotel Spier