Direct naar de contentDirect naar de footer
;
Een goed glas wijn
Heerlijke gerechten

Restaurant

Sfeervol dineren in ons gezellige à la carte restaurant, borrelen in de lounge, brunchen op zondag met familie en vrienden of gewoon heerlijk een paar baantjes zwemmen in ons nieuwe zwembad. Hotel Spier beschikt over de mogelijkheid om heerlijk een paar dagen ertussenuit te knijpen en te genieten van alle luxe en comfort die wij u bieden.

Ontbijt

Ontbijt

Het restaurant van Hotel Spier opent doordeweeks van 06.30 uur tot 10.30 uur haar deuren om zowel onze hotelgasten als niet-hotelgasten te verwelkomen voor het uitgebreide ontbijtbuffet. In het weekend begint het ontbijt om 07.00 uur tot 11.00 uur.
Diner

Diner

Onze chef-kok werkt uitsluitend met verse producten en creëert daarmee tongstrelende gerechten. Of het nu gaat om een uitgebreid dinerbuffet, een intiem diner met familie en vrienden of een fantastisch galadiner, bij ons is het een unieke ervaring.
Zondagsbrunch

Zondagsbrunch

vanaf 1 juni tot eind september is er geen Zondagsbrunch. Op zondag is het heerlijk genieten van onze Zondagsbrunch. De familiebrunch is uitgebreid en smakelijk samengesteld door onze Chef-Kok.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,8
539 beoordelingen
R. de Jongh
Hotel Spier-Dwingeloo 
Prima diner, prima bediening

Schnitzel champignon was prima met de frites en aardappelen. Ook hoe het probleem met een andere gast werd opgelost rustig bedaard en zonder boos op de gast te worden door iemand van het bedrijf met een blauw pak aan. De gast wilde bij het raam zitten, was reeds gereserveerd voor een andere gast en hij en zij begonnen daarna te klagen over het eten, het voorgerecht etc. Ik had ze allang uit het restaurant gezet, maar je zag/ziet de klant is koning bij van der Valk.

Geniet bij hotel Spier