Direct naar de contentDirect naar de footer
Heerlijke gerechten
Heerlijke gerechten

Restaurant (momenteel alleen geopend voor hotelgasten)

Sfeervol dineren in ons gezellige à la carte restaurant, borrelen in de lounge, brunchen op zondag met familie en vrienden of gewoon heerlijk een paar baantjes zwemmen in ons nieuwe zwembad. Hotel Spier beschikt over de mogelijkheid om heerlijk een paar dagen ertussenuit te knijpen en te genieten van alle luxe en comfort die wij u bieden.

Ontbijt

Ontbijt

Dagelijks serveren wij het ontbijt in het restaurant voor hotelgasten. Op maandag t/m vrijdag van 06.30 uur tot 10.30 uur, op zaterdag en zondag van 07.00 uur tot 11.00 uur.
Diner

Diner

Het sfeervolle à la carte restaurant biedt u een mooie ambiance om te genieten van de lekkerste gerechten. Onze chef-kok Peter werkt uitsluitend met verse producten en creëert daarmee heerlijke gerechten.
Zondagsbrunch

Zondagsbrunch

Eerst lekker uitslapen op zondag en daarna genieten van het heerlijke brunchbuffet dat Hotel Spier wekelijks organiseert. Kom gezellig met familie, collega's of vrienden brunchen van 12.00 tot 14.30 uur.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,7
856 beoordelingen
Rita
Hotel Spier-Dwingeloo 
voortreffelijk eten voor een goede prijs

Eigenlijk waren alle gerechten lekker, we hebben de rouleaux van zalm, de carpaccio, de mosterdsoep als voorgerechten gehad, de wildstoof en de varkenslever als hoofdgerecht en dan als afsluiter koffie met bonbon en likeur naar keuze, echt alle complimenten voor de koks en de obers/serveersters.

Geniet bij hotel Spier