Direct naar de contentDirect naar de footer
Heerlijke gerechten
Heerlijke gerechten

Restaurant

Sfeervol dineren in ons gezellige à la carte restaurant, borrelen in de lounge, brunchen op zondag met familie en vrienden of gewoon heerlijk een paar baantjes zwemmen in ons nieuwe zwembad. Hotel Spier beschikt over de mogelijkheid om heerlijk een paar dagen ertussenuit te knijpen en te genieten van alle luxe en comfort die wij u bieden.

Ontbijt

Ontbijt

Dagelijks serveren wij het ontbijt in het restaurant voor hotelgasten. Op maandag t/m vrijdag van 06.30 uur tot 10.30 uur, op zaterdag en zondag van 07.00 uur tot 11.00 uur.
Diner

Diner

Het sfeervolle à la carte restaurant biedt u een mooie ambiance om te genieten van de lekkerste gerechten. Onze chef-kok Peter werkt uitsluitend met verse producten en creëert daarmee heerlijke gerechten.
Zondagsbrunch

Zondagsbrunch

Eerst lekker uitslapen op zondag en daarna genieten van het heerlijke brunchbuffet dat Hotel Spier wekelijks organiseert. Kom gezellig met familie, collega's of vrienden brunchen van 12.00 tot 14.30 uur.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,7
856 beoordelingen
HHJ Smit-Rosier
Hotel Spier-Dwingeloo 
Uitstekend

Carpaccio vooraf heerlijk. Ossehaas voor 2 personen heerlijk. Bediening vriendelijk en vlot. Bijgerechten overvloedig. Mag wel wat minder wat ons betreft. Hoeveel wordt er wel niet weggegooid?

Geniet bij hotel Spier

 • Comfortabele lounge

  Comfortabele lounge

  Nog even nabespreken na uw bijeenkomst of een heerlijke borrel, is mogelijk in onze sfeervolle lounge.

  Lees meer
 • Gezellig terras

  Gezellig terras

  Heerlijk vertoeven op ons gezellige, ruime terras!

  Lees meer
 • Restaurant ID voordeel

  Restaurant ID voordeel

  Exclusieve restaurantaanbiedingen: Maak een Restaurant ID aan en ontvang als member alle exclusieve restaurant aanbiedingen, het hele jaar door. Telkens voor u als gast veel voordeel dus!

  Lees meer
 • Feestdagen

  Feestdagen

  Genieten van feestdagen op een sfeervolle manier? In Hotel Spier is op bijna alle speciale dagen wel iets te vieren!

  Lees meer