Direct naar de contentDirect naar de footer

Onze hotelfaciliteiten

Om uw verblijf nóg aangenamer te maken, bieden wij verschillende faciliteiten aan. Bekijk op deze pagina over welke faciliteiten Van der Valk Hotel Spier-Dwingeloo beschikt en wat voor plannen u kunt maken voor tijdens uw verblijf!

Extra's

Extra's

Verras uw dierbaren met een extra attentie op de kamer! Laat ons weten wat u in gedachten heeft, en wij zorgen ervoor dat dit speciale cadeautje met zorg in uw kamer wordt geplaatst. Maak uw verblijf extra bijzonder en laat ons bijdragen aan onvergetelijke momenten.

Extra's
Omgeving

Omgeving

Ontdek Drenthe, een oase van natuurlijke schoonheid. Van het weidse Nationaal Park Dwingelderveld, met zijn unieke heidevelden en bossen, tot aan activiteiten voor jong en oud, biedt Drenthe een perfecte ontsnapping voor natuurliefhebbers en avonturiers. Ervaar de serene rust en prachtige landschappen.

Meer informatie
The Nature Game

The Nature Game

De Nature Game is een spannende tabletgame dwars door het Dwingelderveld. Het is een avontuur voor het hele gezin, leerzaam en leuk voor scholen en zelfs de natuurliefhebber hoort en ziet dingen die hij of zij niet wist.

Reserveer