Direct naar de contentDirect naar de footer
Welkom in Hotel Spier!
Welkom in Hotel Spier!
Ontdek de natuur
Comfort Plus kamers
De schoonheid van het Dwingelderveld
Ontdek de natuur!
Ervaar de luxe

DUBAI SUITE

Zalen

Hotel Spier beschikt over 4 multifunctionele, smaakvolle zalen en 1 boardroom uiterst geschikt voor zakelijke, feestelijke en privé bijeenkomsten. Onze medewerkers van zaalreserveringen adviseren u graag bij het organiseren van uw bijeenkomst of vergadering. De zalen, de faciliteiten van het hotel en onze persoonlijke service maken van elk evenement een succes.

Voor elke gelegenheid een prachtige zaal

 • Vergaderingen

  Vergaderingen

  Hotel Spier is de perfecte locatie voor zakelijke bijeenkomsten als vergaderingen, meerdaagse conferenties, seminars, het geven van trainingen of het organiseren van beurzen.

  Meer Informatie
 • Jubileum

  Jubileum

  Graag verzorgen wij uw (familie) feest, partij, bijeenkomst of bruiloft voor u op maat.Een feestelijke zaal, gastvrije bediening en een hapje en een drankje, wij zullen alles in het werk stellen om uw partij onvergetelijk te maken. Onze medewerkers van zaalreserveringen maken graag vrijblijvend een offerte op maat voor u!

  Meer Informatie
 • Lunch en diner

  Lunch en diner

  Vanaf 12:00 uur bent u van harte welkom in ons sfeervolle restaurant. U kunt tot vijf uur gebruik maken van de met zorg samengestelde lunchkaart. Tevens zijn de gerechten van onze uitmuntende à la carte kaart, onder leiding van chef kok Peter Thoma, te bestellen vanaf 12:00 uur tot 23:00 uur.

  Meer Informatie
 • Koud en warm buffet

  Koud en warm buffet

  Een andere mogelijkheid is een lopend buffet. Sierlijk opgemaakte schalen zorgen voor een feestelijk geheel.

  Meer Informatie
 • Offerte aanvragen

  Offerte aanvragen

  Vraag hier vrijblijvend uw zaalofferte aan

  Meer Informatie