Direct naar de contentDirect naar de footer

Menu du Jour

Voorgerechten

Voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten voor
  • Groningse mosterdsoep

    met fijne reepjes spek en prei

  • Gevulde, heldere groentesoep

  • Ham met meloen

    Ibericoham | Cantaloupe | portstroop

  • Rouleaux van zalm

    truffelaardappel | rode paprikajam

  • Carpaccio

    rund | Parmezaan | pijnboompitten | zwarte pepermayonaise

  • Lolly’s van geitenkaas *

    pistache | pompoencrème| schuimpjes van rode biet | vegetarisch

    * Vegetarisch
Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Onze chefkoks maken van elk hoofdgerecht een geweldig bord
  • Mosselpan

    stokbrood | pommes frites | bijpassende sausjes

  • Groentecurry met kip

    kip | rijst | naanbrood | groente | huisgemaakt

  • Tournedos Bourgogne

    120 gram | ui | champignons | paprika | spekjes | kruidenboter

  • Spareribs

    BBQ -saus | maiskolf | koolsalade

  • Schnitzel

    gebakken champignons | ui

  • Gebakken kabeljauw

    courgette | saus van puntpaprika

  • Portabello *

    Ricottakaas | spaghetti | spinazie | pijnboompitten

    * Vegetarisch
Nagerechten

Nagerechten

De heerlijkste desserts
  • Hazelnoot roomijs

    karamelsaus | Bastogne crunch | slagroom

  • Yoghurt bosvruchten

    ijs merengue | gebrande amandelen | slagroom

  • Coupe fraises

    vanilleroomijs | verse aardbeien | slagroom

  • Boerenyoghurt bavarois

    rood fruit | ijslolly

  • Vruchtensorbet

    3 smaken ijs | verse vruchtjes | aardbeiensaus | slagroom

  • Koffie met een “kleintje” likeur en Bonbon

Wijn suggesties

Wijn suggesties

Fles
  • Bramito del Cervo, Chardonnay

    33,50

    zachte elegante smaak | mooie vanille tonen

  • Barrel fermented – Bodegas Salentein

    26,50

    Cabernet Sauvignon | aroma's van kersen, olijven en chocolade