Direct naar de contentDirect naar de footer

Menu du Jour

Voorgerechten

Voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten voor
  • Romige soep

    van verse bospaddenstoelen

  • Groentesoep

    Gevulde, heldere groentesoep

  • Pastrami van wildzwijn

    Zoetzure biet | puree van pastinaak | pikante sesamkletskop

  • Rouleaux van zalm

    truffelaardappel | rode paprikajam

  • Carpaccio

    hert | bospaddenstoelen | pijnboompitten

  • Lolly’s van geitenkaas* *

    pistache | pompoencrème| schuimpjes van rode biet | vegetarisch

    * Vegetarisch
Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Onze chefkoks maken van elk hoofdgerecht een geweldig bord
  • Wildstoofschotel

    puree | hert | wildzwijn | haas | huisgemaakt

  • Groentecurry met vis

    gamba’s | rijst | naanbrood | groente

  • Tournedos Bourgogne

    120 gram | ui | champignons | paprika | spekjes | kruidenboter

  • Spareribs

    BBQ -saus | maiskolf | koolsalade

  • Schnitzel

    gebakken champignons | ui

  • Gegrilde zalmfilet

    bieslook crème | gebakken spekjes | aardappelgratin

  • Geitenkaas kroketjes* *

    bietenrisotto | notenmelange | appel

    * Vegetarisch
Nagerechten

Nagerechten

De heerlijkste desserts
  • Hazelnoot roomijs

    karamelsaus | Bastogne crunch | slagroom

  • Dame Blanche

    vanilleroomijs | warme chocoladesaus | slagroom

  • Yoghurt bosvruchten ijs

    merengue | gebrande amandelen | slagroom

  • Oreo parfait

    vleugje Baileys | schuim van framboos | slagroom

  • Vruchtensorbet

    3 smaken ijs | verse vruchtjes | aardbeiensaus | slagroom

  • Koffie met een “kleintje”

    likeur en Bonbon

Wijn suggesties

Wijn suggesties

Fles
  • Bramito del Cervo, Chardonnay

    33,50

    zachte elegante smaak | mooie vanille tonen

  • Barrel fermented – Bodegas Salentein

    26,50

    Cabernet Sauvignon | aroma's van kersen, olijven en chocolade