Direct naar de contentDirect naar de footer

Menu du Jour

Door de chef-kok wordt ieder seizoen een keuze menu samengesteld. Er is keuze uit verschillende voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. De bediening zal u graag laten zien wat het menu is. Geniet van ons Menu du Jour voor maar €32,50 per persoon.

Voorgerechten

Voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten voor
  • Gevulde, heldere groentesoep

  • Gerookte runderlende

    Bavarois van rode puntpaprika | truffelmayonaise

  • Rouleaux van zalm

    truffelaardappel | rode paprikajam

  • Carpaccio

    rund | Parmezaan | pijnboompitten | pepermayonaise

  • Lolly’s van geitenkaas* *

    pistache | pompoencrème| schuimpjes van rode biet | vegetarisch

    * Vegetarisch
Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Onze chefkoks maken van elk hoofdgerecht een geweldig bord
  • Asperges met gegrilde zalmfilet

    sauce Hollandaise | krieltjes

  • Gebakken Zeebaars

    gestoofde venkel en prei | citroen dillesaus

  • Spareribs

    BBQ-saus | maiskolf | koolsalade

  • Schnitzel

    gebakken champignons | ui

  • Pasta* *

    Lint pasta | truffel | bospaddenstoelen | Parmezaan | rucola

    * Vegetarisch
  • Flammkuchen* *

    Geitenkaas | noten | zoete paprika | honing | peer | rucola

    * Vegetarisch
Nagerechten

Nagerechten

De heerlijkste desserts
  • Hazelnoot roomijs

    karamelsaus | Bastogne crunch | slagroom

  • Dame Blanche

    vanilleroomijs | warme chocoladesaus | slagroom

  • Coupe fraises

    vanilleroomijs | verse aardbeien | slagroom

  • Clafoutis van Mango

    Limoncelllo mousse | mango sorbet-ijs

  • Vruchtensorbet

    3 smaken ijs | verse vruchtjes | aardbeiensaus | slagroom

  • Koffie met een “kleintje”

    likeur en Bonbon

Wijn suggesties

Wijn suggesties

Fles
  • Bramito del Cervo, Chardonnay

    33,50

    zachte elegante smaak | mooie vanille tonen

  • Barrel fermented – Bodegas Salentein

    26,50

    Cabernet Sauvignon | aroma's van kersen, olijven en chocolade