Direct naar de contentDirect naar de footer

Maatregelen Hotel Spier

Van der Valk geeft, als familiebedrijf, de hoogste prioriteit aan de gezondheid, veiligheid en welzijn van onze gasten en medewerkers. Met het oog op de recente ontwikkelingen en de nieuw afgekondigde overheidsmaatregelen, heeft Van der Valk Hotel Spier tot en met 1 juni 2020 het restaurant en de lounge gesloten voor gasten die geen kamer hebben geboekt.

Voor de meest gestelde vragen en antwoorden, verwijzen we u graag door naar het RIVM. Deze pagina zal continu bijgewerkt worden indien er nieuwe maatregelen worden opgesteld.

Heeft u in genoemde periode een bezoek gepland aan Hotel Spier? Dan raden wij u aan om deze pagina nauwlettend in de gaten te houden.

 • Restaurant
  Het is niet mogelijk om te ontbijten/lunchen/dineren in de openbare ruimtes. Voor hotelgasten hebben we enkele mogelijkheden (zie het kopje hotelgasten voor meer informatie).
 • De Zondagsbrunch is voorlopig gesloten. Helaas weten wij nog niet wanneer dit weer zal starten, uiteraard contacten wij de betreffende gasten die geboekt hebben en die niet door kunnen gaan.
 • Gelieve geen contante betalingen te doen in verband met besmettingsgevaar. Graag betalingen per pin of creditcard.
 • Houdt 1,5 meter afstand van onze medewerkers. Om besmettingen zoveel mogelijk te beperken, is het verboden om samen te scholen met 3 of meer personen. Personen in hetzelfde huishouden, zoals gezinnen, en kinderen zijn hiervan uitgezonderd.
 • Onze Boslounge is gesloten t/m in ieder geval 1 juni 2020.
 • Hotelgasten
  Gasten kunnen gebruik maken van het ontbijt in ons restaurant.
  We hebben speciale maatregelen getroffen om dit op veilige afstand mogelijk te maken. Doordeweeks van 06.30 uur tot 10.30 uur en in het weekend van 07.00 uur tot 11.00 uur. Mocht u liever op de kamer ontbijten dan is dit uiteraard mogelijk. Hiervoor wordt een toeslag berekend.
 • Voor lunch en diner hebben wij een aangepaste kaart en mogelijkheden. U kunt in onze lounge plaatsnemen of wij verzorgen, tegen een toeslag, roomservice op alle kamertypes. Neem contact op met onze onze receptionistes voor een recente roomservicelijst.
 • Het zwembad is vanaf 12 mei geopend. Wel dient u hiervoor te reserveren. Vraag de receptionistes voor de beschikbare tijden. Het is mogelijk om voor 1 uur te reserveren, er zijn maximaal 4 personen per uur toegestaan.
 • Het wellness en fitness gedeelte is gesloten tot nader order.

Mocht u verder nog vragen hebben over uw reservering dan raden wij u aan om contact op te nemen met onze receptie via telefoonnummer: 0593-564800 of via ons e-mailadres: receptie@spier.valk.nl