Direct naar de contentDirect naar de footer

Familiefeestje

Heeft uw met uw gezin of familie iets te vieren? Een hapje en een drankje, wij zullen alles in het werk stellen om uw partij onvergetelijk te maken. Onze medewerkers van zaalreserveringen maken graag vrijblijvend een offerte op maat voor u!

Mogelijkheden

Receptie:
In de door ons compleet aangeklede zaal kunt u uw gasten ontvangen. Eventueel wordt bij deze ontvangst koffie met gebak geserveerd. Op uw verzoek worden zoutjes op tafel gezet. Tijdens de receptie kunnen er diverse bittergarnituren en andere hapjes verzorgd worden. Behalve de gebruikelijke dranken kunnen ook alle andere dranken geschonken worden. Bijvoorbeeld een welkomstcocktail.

Buffet:
Een andere mogelijkheid is een lopend buffet. Sierlijk opgemaakte schalen zorgen voor een feestelijk geheel. Vooraf wordt bijvoorbeeld een cocktail geserveerd en vervolgens een lichte soep. Daarna kunt u een keuze maken uit onze verschillende buffetten. Deze buffetten zijn er met koude gerechten, warme gerechten of een combinatie van beide.

Overnachten:
Zowel u als uw gasten kunnen na afloop overnachten in één van onze hotelkamers.. Al deze kamers zijn voorzien van ligbad, toilet, douche en telefoon.