Direct naar de contentDirect naar de footer

Losse menu's

"Voorjaarsmenu"

"Voorjaarsmenu"

€34,50 per couvert
  • Oosterse salade

    met gegrilde tonijn, sesam, mierikswortel en gebakken shiitake

  • Tournedos

    met Bearnaisesaus

  • Pannacotta van amandel

    met chocoladeschotsen en kersen roomijs

  • Carpaccio

    Hert | Parmezaan | pijnboompitten

  • Hoofdgerecht

    Gebakken Dorade: puree van knolselderij | tomatensalsa

    of

    Eendenborst & Eendenbout saus: van bramen | puree van snijbonen

  • Nougat longeur

    Mascarpone | koffieschuim | gedroogde abrikoos | cappuccino ijslolly

"Wild menu"

"Wild menu"

€ 34,50 per couvert
  • Pastrami van wildzwijn

    zoetzure biet | puree van pastinaak | pikante sesamkletskop

  • Hertenbiefstuk

    “Grand Veneur” saus | bospaddenstoelen

  • Chocolade dessert

    praline mousse met chocolade cake | crumble van witte chocolade | amarene-ijs

  • Tomatensoep

    vers gebakken minibroodje

  • Varkensschnitzel

    met gebakken champignons en ui

  • Dame Blanche

    Vanille-ijs | warme chocoladesaus | slagroom

Aanbevolen wijn

Aanbevolen wijn

€32,50
  • Sancerre Bonnes Bouches- Henri Bourgeois

    32,50

    De wijn heeft een typisch stuivend aroma van groen fruit en citrus. De smaak is vol en geconcentreerd.

    halve fles 16,50