Direct naar de contentDirect naar de footer

Losse menu's

"Voorjaarsmenu"

"Voorjaarsmenu"

€34,50 per couvert
  • Oosterse salade

    met gegrilde tonijn, sesam, mierikswortel en gebakken shiitake

  • Tournedos

    met Bearnaisesaus

  • Pannacotta van amandel

    met chocoladeschotsen en kersen roomijs

  • Carpaccio van rund

    met Parmezaan en pijnboompitten

  • Hoofdgerecht

    Gebakken kabeljauw met spitskool en een saus van crème fraîche, kappertjes en dille

    of

    Varkenshaas met brie en spek, geserveerd met een saus van rode wijn

  • Taartje van witte chocolade

    met mango sorbetijs en croutons van suikerbrood

  • Salade met krokante kipfilet

    cashewnoten, mango en een dressing van kerrie

  • Zalm met pappardelle

    met gestoomde groentes en sauce Hollandaise

  • Verse fruitsalade

  • Tomatensoep

  • Schnitzel

    met gebakken champignons en ui

  • Coupe dame blanche

Aanbevolen wijn

Aanbevolen wijn

€32,50
  • Sancerre Bonnes Bouches- Henri Bourgeois

    32,50

    De wijn heeft een typisch stuivend aroma van groen fruit en citrus. De smaak is vol en geconcentreerd.

    16,50