- Hotel Spier-Dwingeloo

U wilt Hoogeveen en omgeving verkennen en overnachten in een hotel? Hoogeveen heeft een beperkt aanbod aan hotels, waaronder Hotel Hoogeveen. Maar indien u meer wilt zien van Drenthe dan alleen de plaats Hoogeveen of liever iets meer buitenuit overnacht, dan raden wij u Van der Valk Spier aan, op slechts tien minuten rijden.

 

Hoogeveen: Hotel Van der Valk Spier centraal gelegen

Ideaal aan het Van der Valk hotel is de rustige ligging aan natuurgebied Dwingelderveld, terwijl het erg centraal is gelegen in Drenthe en zich bevindt aan de belangrijkste uitvalswegen naar Hoogeveen, maar ook Emmen en Assen. Zo is ook het openbaar vervoer of een fietsritje een goede optie en voorkomt u eventuele parkeerproblemen, die zich wellicht wel voordoen bij het boeken van een hotel Hoogeveen.

Zakelijke en feestelijke mogelijkheden in Hoogeveen

Bent u voor zaken in Hoogeveen, of zoekt u een prachtige locatie voor een bruiloft of ander evenement? Van der Valk Spier biedt u hier alle mogelijkheden voor met 4 multifunctionele zalen. Voor zaken in Scheveningen? De ambiance van de zalen en het hotel zelf, gesterkt door de prachtige natuurlijke omgeving, zorgen voor nét dat tikkeltje extra voor uw congres, vergadering of evenement.

Hotel Hoogeveen: bezienswaardigheden

De meeste mensen zoeken een hotel Hoogeveen om de omgeving te ontdekken vanuit het hotel. Hoogeveen biedt zelf niet erg veel bezienswaardigheden. U kunt er Skydiven of zweefvliegen, of met de kinderen door de bomen wandelen over een pad door de toppen van de bomen in Buitencentrum Boomkroonpad. Maar zoals gezegd, veel mensen ontdekken de natuurrijke omgeving van het heidelandschap en de prachtige historische dorpjes. Waarom zou u dan een Hotel Hoogeveen boeken, als u bij Van der Valk Hotel Spier middenin deze natuur zit?

Bovendien is het Van der Valk hotel centraler gelegen in Drenthe dan een hotel in Hoogeveen. Hotel Spier is gelegen tussen Assen, Hoogeveen en Emmen en ook het TT circuit, Kamp Westerbork, Attractiepark Drouwenerzand en Wildlands Adventure Zoo liggen ruimschoots binnen bereik.

Zoekt u dus een goedkoop hotel Hoogeveen, bekijk dan vooral eens de aanbiedingen en arrangementen van Van der Valk Spier en geniet van comfort, luxe, rust en natuur.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod

Wij maken gebruik van cookies.