- Hotel Spier-Dwingeloo

U wilt graag eens een bezoek brengen aan Dwingeloo en verblijven in een hotel? Dwingeloo biedt u de keuze uit een paar hotels, maar bij een Van der Valk hotel weet u wat u kunt verwachten op het gebied van kwaliteit en service. Een hotel Dwingeloo biedt u deze garantie misschien niet. Van der Valk Hotel Dwingeloo - Spier bevindt zich vlakbij Dwingeloo en laat u van de Drentse omgeving genieten in alle comfort en luxe.

 

Dwingeloo: Hotel Van der Valk in Spier een uitstekende keuze!

De ligging aan de uitvalswegen naar de grotere plaatsen in Drenthe kan voor u ook een belangrijk punt zijn voor de keuze voor Van der Valk Spier. Wilt u uitstapjes maken naar Emmen, Hoogeveen of Assen vanuit uw hotel, Dwingeloo ligt dan net wat meer afgelegen en ligt niet aan een grotere uitvalsweg. Toch ligt Van der Valk hotel Dwingeloo - Spier in alle rust, natuur en ruimte aan het prachtige Dwingelderveld.

Ons hotel ligt op nog geen 10 minuten rijden vanaf Dwingeloo, dus een uitstap naar deze leuke historische plaats met zijn bekende Brink is zo gemaakt. Wilt u met de fiets vanuit het hotel Dwingeloo bezoeken? Vanuit het hotel kunt u (ook al bij reservering) fietsen huren. De omgeving leent zicht perfect voor een fietstocht en de fietstocht naar Dwingeloo voert u door het prachtige bos- en heidelandschap van Nationaal Park Dwingelderveld. Twee vliegen in één klap dus!

Van der Valk Hotel Spier biedt u veel faciliteiten, die u wellicht zult missen bij een andere Dwingeloo hotel boeking. Zo kunt u gebruikmaken van het wellnesscenter, fitnessfaciliteiten of heerlijk ontspannen in het zwembad met boszicht. Uiteraard vindt u op de kamers comfort en luxe en kunt u heerlijk eten en drinken in het restaurant of de hotelbar.

Zoekt u Hotel Dwingeloo voor een (zakelijk) evenement?

Het hotel beschikt over vier multifunctionele zalen, perfect in te zetten voor congressen, vergaderingen, feesten en partijen. Misschien biedt ook Dwingeloo hotel faciliteiten als deze, echter zullen uw gasten het erg prettig vinden dat Hotel Van der Valk zich direct aan snelweg A28 bevindt. Zo kunnen ze gemakkelijk aan- en afreizen.

Van der Valk Hotel Dwingeloo - Spier heet u graag van harte welkom bij uw verblijf aan het prachtige Drenthe. Bekijkt u eens rustig alle aanbiedingen en arrangementen. Heeft u nog vragen over Van der Valk Hotel Dwingeloo - Spier, neemt u dan gerust contact met ons op.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod

Wij maken gebruik van cookies.