- Hotel Spier-Dwingeloo

U wilt even lekker weg uit de drukte en genieten van een paar overnachtingen in een hotel. Drenthe is dan dé provincie voor u. Ervaar de rust en schoonheid van Drenthe, hotels zijn de ideale manier om de provincie te bezoeken. Een hotelaanbieding Drenthe of Luxe hotel Drenthe vindt u bij Van der Valk Hotel Spier.

 

Luxe hotel Drenthe

Wilt u genieten van de eenvoud, rust en schoonheid die Drenthe te bieden heeft, maar is luxe wel een vereiste bij uw zoektocht naar een Hotel Drenthe, dan heeft Van der Valk Spier alles wat u zoekt. U treft in het hotel een wellnesscentrum met sauna, stoombad, massage en solarium, fitnessruimte en zwembad met rondom boszicht aan en u eet en drinkt smaakvol in het restaurant en de gezellige hotelbar. Komt u met het openbaar vervoer, dan biedt het hotel in Drenthe een shuttle service van en naar diverse locaties.

Drenthe verkennen

Hotel Spier ligt vrij centraal in Drenthe en zo bent u in korte tijd in Hoogeveen, Assen en Emmen. Maar wat Drenthe echt kenmerkt zijn de prachtige kleine dorpjes in de omgeving. Wilt u meer genieten van de natuur, dan biedt de fietsverhuur een uitkomst. Denkt u dan ook eens aan de jaarlijkse Drentse Fiets 4 daagse. Drenthe is het mooist vanaf de fiets en het hotel is gelegen aan het Nationaal Park Dwingelderveld. In dit prachtige heidegebeid ziet een een geweldige variatie aan flora en fauna, een groot aantal vennen, schaapskooien en middeleeuwse karrensporen.

Bezoek ook eens de Hunebedden vanuit uw Hotel Drenthe. In de buurt liggen de hunebedden bij Diever, maar in de richting van Emmen vindt u nog veel meer locaties met hunebedden.

Bedenk goed wat u wilt bezoeken tijden uw verblijf in Drenthe. Hotels liggen veelal in en rondom de grotere plaatsen in Drenthe. Maar als u echt op zoek bent naar rust in een natuurlijke omgeving, dan is Van der Valk Spier de juiste keuze voor een hotel in Drenthe. Maar ook als u met uw gezin de combinatie van gezellige uitjes én rust zoekt, dan ligt Van der Valk Hotel Drenthe erg centraal voor een dagje Wildlands Adventure Zoo Emmen of Kamp Westerbork bijvoorbeeld.

Drenthe Hotel aanbiedingen

Bent u op zoek naar een hotelaanbieding Drenthe? Van der Valk Spier Hotel Drenthe heeft altijd een aanbieding en arrangement dat bij u past. Betaalbaar, luxe en centraal gelegen in een natuurlijke omgeving, dat is Van der Valk hotel Spier!

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod

Wij maken gebruik van cookies.