Direct naar de contentDirect naar de footer

We maken er gewoon iets moois van..

2020 is tot nu toe een bijzonder jaar voor iedereen. We hebben te maken met diverse maatregelen rondom het Coronavirus. We begrijpen dat juist in deze tijden het samen zijn met familie tijdens de feestdagen een moment is om naar uit te kijken. Samen zorgeloos kerst vieren kan bij ons in Hotel Spier.

Wij verwachten tijdens de kerstdagen van 2020 enkel open te kunnen zijn voor hotelgasten.We hebben onze reguliere kerstactiviteiten herzien zodat we binnen de maatregelen hotelgasten kunnen voorzien van een heerlijk en feestelijk diner. Bekijk hieronder onze arrangementen.

Kerstbrunch TO GO

  • Kerstbrunch TO GO

    Kerstbrunch TO GO

    Geniet van een heerlijke Kerstbrunch Van Hotel Spier maar dan in uw eigen huis! U kunt deze Kerstbrunch TO GO bestellen per 2 personen voor 25, 26 & 27 december.

Dineren als niet-hotelgast in ons restaurant

Dineren als niet-hotelgast in ons restaurant

Normaal gesproken bent u van ons gewend dat u vanaf 1 september kunt reserveren voor een tafel tijdens de kerstdagen. Helaas hebben wij door de corona maatregelen deze datum reeds meerdere malen moeten verschuiven. Omdat wij op dit moment helaas nog geen mogelijkheden zien om niet-hotelgasten met de kerstdagen te verwelkomen in ons restaurant, hebben wij besloten om ons hotel en restaurant enkel open te stellen voor hotelgasten met de kerstdagen.

Wij hopen u als niet-hotelgast in goede gezondheid in 2021 weer graag te mogen verwelkomen!