Skip to contentSkip to footer

Losse menu's

"Voorjaarsmenu"

"Voorjaarsmenu"

€34,50 per couvert
  • Oosterse salade

    met gegrilde tonijn, sesam, mierikswortel en gebakken shiitake

  • Tournedos

    met Bearnaisesaus

  • Pannacotta van amandel

    met chocoladeschotsen en kersen roomijs

  • Carpaccio

    rund | Parmezaan | pijnboompitten

  • Hoofdgerecht

    Gebakken zeebaars gestoofde prei | zeekraal | Noilly Prat saus

    of

    Varkenshaas Brie | spek | rode wijnsaus

  • Yoghurt bosvruchten

    ijs merengue | gebrande amandelen

  • Caesar salade

    gebakken spek | gegrilde kipfilet | ei | Parmezaan | croutons

  • Oosterse zalm

    gamba’s | noodles | teriyaki | sesam

  • Coupe fraises

    Verse aardbeien | vanille-ijs | slagroom

  • Tomatensoep

    vers gebakken minibroodje

  • Varkensschnitzel

    met gebakken champignons en ui

  • Dame Blanche

    Vanille-ijs | warme chocoladesaus | slagroom

Aanbevolen wijn

Aanbevolen wijn

€32,50
  • Sancerre Bonnes Bouches- Henri Bourgeois

    32.50

    De wijn heeft een typisch stuivend aroma van groen fruit en citrus. De smaak is vol en geconcentreerd.

    halve fles 16.50