Losse menu's

"Voorjaarsmenu"
Oosterse salade
met gegrilde tonijn, sesam, mierikswortel en gebakken shiitake
Tournedos
met Bearnaisesaus
Pannacotta van amandel
met chocoladeschotsen en kersen roomijs

"Menu du Patron"
Carpaccio
rund | pijnboompitten | pepermayonaise | Parmezaan
Hoofdgerecht
Gebakken Dorade: puree van knolselderij | tomatensalsa
of
Eendenborst & Eendenbout saus: van bramen | puree van snijbonen
Nougat longeur
Mascarpone | koffieschuim | gedroogde abrikoos | cappuccino ijslolly

"Wild menu"
Pastrami van wildzwijn
zoetzure biet | puree van pastinaak | pikante sesamkletskop
Hertenbiefstuk
“Grand Veneur” saus | bospaddenstoelen
Chocolade dessert
praline mousse met chocolade cake | crumble van witte chocolade | amarene-ijs

"Menu du Chef"
Carpaccio
rund | pijnboompitten | pepermayonaise | Parmezaan
Gebakken Zeebaars
gestoofde venkel en prei | citroen dillesaus
Tournedos Bourgogne
ui | champignons | paprika | spekjes | kruidenboter
Clafoutis van Mango
Limoncelllo mousse | mango sorbet-ijs

Aanbevolen wijn
Sancerre Bonnes Bouches- Henri Bourgeois
De wijn heeft een typisch stuivend aroma van groen fruit en citrus. De smaak is vol en geconcentreerd.