Skip to contentSkip to footer

Hotel De Lutte

Het hotel vlakbij De Lutte, genaamd Van der Valk Hotel Enschede, is centraal gelegen en uitstekend als uitvalsbasis om Enschede en omgeving te ontdekken. Het hotel De Lutte is gelegen in het gelijknamige dorpje. Het is er volop relaxen en ontspannen met het natuur-en recreatiegebied 'Het Lutterzand' als groen decor. Deze mooie regio rond hotel De Lutte laat zich uitstekend verkennen, zowel al wandelend als met de fiets. De Lutte en omgeving bezitten immers mooi aangelegde en goed bewegwijzerde wandel- en fietspaden. In het centrum van De Lutte zijn er heel wat winkelmogelijkheden. Het hotel De Lutte Van der Valk Hotel Enschede is uitgerust met 152 ruime en comfortabele kamers en luxe suites. De verschillende types van kamers bezitten allemaal een flatscreentelevisie, airconditioning, een ligbad met ingebouwde douche en gratis parkeren en wifi. U beschikt er over een modern wellnesscenter en fitness en een binnenzwembad op de twaalfde verdieping. Er zijn ook tien multifunctionele zalen met gratis wifi en parkeergelegenheid

Kerkdorp

De Lutte maakt samen met vier andere kerkdorpen deel uit van de gemeente Losser. Het is in de eerste plaats een groen dorp met vele uitgestrekte bossen. De Lutte wordt dan ook niet voor niets dé schatkamer van Twente genoemd. Op wandelafstand bevindt zich het Aboretum Poort Bulten met een uitgestrekt moeraslandschap en maar liefst 2500 bomen en heesters. Hotel De Lutte en het Van der Valk Hotel Enschede zijn dan ook de ideale uitvalsbasis om deze mooi regio rustig en ongestoord te verkennen.

Moderne stad met rijke geschiedenis

Vlakbij hotel De Lutte ligt Enschede. Een moderne stad met een rijke geschiedenis en meteen ook de grootste stad van Overijssel. Met zijn vele winkels, gezellige boetieks, cafés en restaurants met gezellige terrasjes is het er heerlijk winkelen. De textielindustrie kwam er in de achttiende eeuw tot volle ontwikkeling. Ondertussen evolueerde Enschede tot een sfeervolle moderne stad met een bruisend centrum. In de omgeving bevinden zich nog vele andere leuke steden en pittoreske dorpjes. Enschede is ook een typische studentenstad, en in amper vijf minuten rijdt u Duitsland binnen. Met het De Lutte hotel bent u dus overal vlakbij.

Textielstad Almelo

Vlakbij Enschede vindt u Almelo met vele oude en historische panden die aan de plaatselijke textielindustrie herinneren. Toeristische uitschieters zijn hier ongetwijfeld het historisch bakkerijmuseum van Bolletje en zeker het prachtige kasteel Huize Almelo. In Almelo worden er het hele jaar door diverse evenementen georganiseerd waar vele bezoekers op afkomen.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod