Zum Inhalt springenGehe zur Fußzeile

Losse menu's

"Voorjaarsmenu"

"Voorjaarsmenu"

€34,50 per couvert
  • Oosterse salade

    met gegrilde tonijn, sesam, mierikswortel en gebakken shiitake

  • Tournedos

    met Bearnaisesaus

  • Pannacotta van amandel

    met chocoladeschotsen en kersen roomijs

  • Carpaccio de Luxe

    rund | pijnboompitten | truffelmayonaise | kappertjes | rucola | Parmezaan

  • Hoofdgerecht

    Gebakken Dorade: puree van knolselderij | tomatensalsa

    of

    Eendenborst & Eendenbout saus: van bramen | puree van snijbonen

  • Nougat longeur

    Mascarpone | koffieschuim | gedroogde abrikoos | cappuccino ijslolly

"Wild menu"

"Wild menu"

€ 34,50 per couvert
  • Pastrami van wildzwijn

    zoetzure biet | puree van pastinaak | pikante sesamkletskop

  • Hertenbiefstuk

    “Grand Veneur” saus | bospaddenstoelen

  • Chocolade dessert

    praline mousse met chocolade cake | crumble van witte chocolade | amarene-ijs

  • Carpaccio

    rund | pijnboompitten | pepermayonaise | Parmezaan

  • Gebakken Zeebaars

    gestoofde venkel en prei | citroen dillesaus

  • Tournedos Bourgogne

    ui | champignons | paprika | spekjes | kruidenboter

  • Clafoutis van Mango

    Limoncelllo mousse | mango sorbet-ijs

Aanbevolen wijn

Aanbevolen wijn

€32,50
  • Sancerre Bonnes Bouches- Henri Bourgeois

    De wijn heeft een typisch stuivend aroma van groen fruit en citrus. De smaak is vol en geconcentreerd.