Zum Inhalt springenGehe zur Fußzeile

Losse menu's

  • Voorgerecht

    Carpaccio de Luxe: Rund | pijnboompitten | truffelmayonaise | kappertjes | rucola | Parmezaan

  • Hoofdgerecht

    Zeebaars: Taboulé | peterseliecrème | beurre noisette met hazelnoot

    of

    Tournedos Bourgogne: Ui | champignons | paprika | spekjes | kruidenboter | 190 gr.

  • Nagerecht

    Sticky Toffee: Karamelsaus | gesuikerde pecannoten | vanilleroomijs

"Wild menu"

"Wild menu"

€ 34,50 per couvert
  • Voorgerecht

    Pompoensoep: Amandelschaafsel | minibroodje

    Of

    Wildzwijn: Gestoofde wang | krokante polenta | ingelegde zilveruitjes

  • Hoofdgerecht

    Hertenbiefstuk: Mousseline van eekhoorntjesbrood | kastanjechampignons cranberrysaus

    Of

    Wildstoofschotel: Aardappelpuree | hert | wildzwijn | haas | huisgemaakt

  • Dessert

    Amandel spongecake: Sinaasappel | ganache van witte chocolade | honeycomb

  • Voorgerecht

    Tomatensoep: Rundvlees | minibroodje

  • Hoofdgerecht

    Varkensschnitzel Bourgogne: Ui | champignons | paprika | spekjes

  • Nagerecht

    Dame Blanche: Vanilleroomijs | warme chocoladesaus | slagroom