Zum Inhalt springenGehe zur Fußzeile

Wat te doen?

Ontdek de vele bezienswaardigheden in de provincie Drenthe. Zowel voor jong als oud zijn er voldoende mogelijkheden voor een gezellig dagje uit. Uit met de kids? Leuke uitstapjes voor de kinderen, zoals het nieuwe Wildlands Adventure Zoo in Emmen, het Boomkroonpad of toch het Kindermuseum in het Drents Museum.

Bezoekerscentrum Dwingelderveld

Bezoekerscentrum Dwingelderveld

Wilt u een dagje uit in het Nationaal Park Dwingelderveld? Ga dan naar het Bezoekerscentrum Dwingelderveld; het ideale startpunt voor diverse activiteiten in het gebied. Het centrum ligt aan de zuidwestkant van het gebied, even buiten Ruinen. Het is ongeveer 15 minuutjes rijden vanaf het hotel.

Volop kinderplezier

Volop kinderplezier

De Drentse Koe is een echt boerenbedrijf in Ruinerwold en is daarnaast uitgegroeid tot een volwaardig recreatie bedrijf. Bij ons kunnen kinderen heerlijk buiten spelen met nog een heus 'boerengevoel'. Rondrijden op een trekkertje, dieren aaien, springen en klimmen in de grote speeltuin of een potje waarachtig Boerenbiljarten.

Natuurlijk kan een echt Boerenijsje eten niet ontbreken!

Krijg dat echte boerengevoel
Wildlands adventure Zoo

Wildlands adventure Zoo

Op een klein halfuurtje rijden van ons hotel vindt u één van de mooiste en nieuwste avonturen en dierenpark van Europa, Wildlands Adventure Zoo.

De hele familie, van jong tot oud, zal zeker genieten in dit nieuwe belevenispark.

Erop uit!
Tea time in Echten

Tea time in Echten

Via en mooie route kunt u fietsend naar dit 'stukje Engeland' in Drenthe. In het karakteristieke Drentse dorpje Echten heeft Tea Time zijn intrek genomen in een statige villa uit 1914, ooit gebouwd voor de adelijke familie Van Holthe tot Echten.

Hier kunt u genieten van een echte High Tea op orginele Engelse wijze.
Stap Tea Time binnen en waan je in een andere wereld.

It's time for tea
Hunebed centrum Borger

Hunebed centrum Borger

Het Hunebedcentrum in Borger op de Drentse Hondsrug zet u op het spoor naar de prehistorie, naar de tijd dat de eerste boeren zich in Drenthe vestigden. Deze boeren bouwden de indrukwekkende stenen grafmonumenten waarvan de restanten nu nog steeds in het Drentse landschap zijn te bewonderen.

Ontdek meer
Kamp Westerbork

Kamp Westerbork

Kamp Westerbork gelegen bij Hooghalen is bekend geworden als doorgangskamp. Hier moesten tijdens de Duitse bezetting van Nederland 107.000 Joden, Roma en verzetsstrijders verblijven.