Zum Inhalt springenGehe zur Fußzeile

FAQ

Wat is Valk Exclusief? Wat is het verschil met Valk.com?

Van der Valk bestaat uit twee groepen. Valk Exclusief is het overkoepelende van 33 Van der Valk hotels & Restaurants. Valk Exclusief heeft een eigen account systeem, en eigen deals.
Als ik een aanbieding wil boeken bij Valk Exclusief, waar kan ik dat dan doen?
Onze aanbiedingen die voor alle Valk Exclusief hotels gelden, zijn te boeken via www.valkvoordeel.nl
Krijg ik altijd korting als ik online met een ValkAccount boek?
U krijgt alleen korting op normale kamer reserveringen, arrangementen en prijzen waar al een korting in is verwerkt krijgen geen Valk Loyal korting.
Gelden de Valk Loyal voordelen bij alle Van der Valk Hotels & Restaurants?
Alleen bij de deelnemende hotels kunt u profiteren van de Valk Loyal voordelen. Voor een overzicht van de hotels kunt u hier kijken.
Hoe kan ik gebruik maken van de Valk Loyal voordelen?
U krijgt bij uitcheck een Valk Loyal flyer mee die u in kunt vullen. Deze flyer kunt u dan inleveren bij uw volgende verblijf bij een van de deelnemende hotels. De voordelen zijn dan meteen voor u van toepassing.
Moet ik lid worden van Valk Loyal om mee te doen?
Nee, u hoeft alleen maar een Valk Account aan te maken, als u dan bij een van onze hotels boekt, krijgt u de voordelen. Aanmaken van een account kunt u doen op www.valkaccount.nl. U kunt met dit account op al onze hotelsites inloggen.
Moet ik via deze website boeken?
Nee, u kunt op de websites van onze deelnemende hotels boeken met uw Valk Account. U kunt wel via deze website direct bij onze hotels boeken.
Heb ik voor iedere hotelwebsite een nieuwe Valk Account nodig?
Nee, u hoeft alleen maar een Valk Account aan te maken, als u dan bij een van onze hotels boekt, krijgt u de voordelen. Aanmaken van een account kunt u doen op www.valkaccount.nl. U kunt met dit account op al onze hotelsites inloggen.
Kan ik mijn e-mailadres wijzigen?
Ja. U kunk uw e-mailadres in uw Valk Account wijzigen. Bij het wijzigen van het e-mailadres blijven alle andere gegevens in het account bestaan. Loyal en Bonus saldo zult u ook weer op de zelfde plek aantreffen na het wijzigen van het e-mailadres.
Kan ik met mijn huisdier overnachten?
Ja. Het is bij een groot aantal Valk Exclusief vestigingen mogelijk om met uw huisdier te overnachten. Klik hier om te zien bij welke Valk Exclusief locaties het mogelijk is om met uw huisdier te overnachten.