Direct naar de contentDirect naar de footer
Welkom in Hotel Spier!
Heerlijk zwembad met prachtig uitzicht over de bosrand
Geniet van Comfort
Ontdek de natuur
Comfort Plus kamers
De schoonheid van het Dwingelderveld
Ontdek de natuur!
Ervaar de luxe

DUBAI SUITE

Hotel is open

Wij zijn heel blij dat we onze gasten nog mogen verwelkomen. Wij hebben wel onze werkwijze en onze ruimtes op een aantal punten aangepast. Hierdoor kunt u veilig en ontspannen genieten in ons hotel. Op deze pagina leest u er alles over.

ZEER BELANGRIJK!
Heeft u verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging hoger dan 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen.

Tijdens uw bezoek is het van belang dat u de instructies van onze medewerkers opvolgt. Wij vragen daarnaast alle gasten en medewerkers van ons hotel onderstaande voorzorgsmaatregelen nauwlettend op te volgen:

Overnachten

Wij heten u graag persoonlijk welkom, we maken U wegwijs en we staan open voor vragen. U heeft bij de ingang van het hotel tevens de gelegenheid om uw handen te reinigen na uw reis.

Wij verzorgen een gastvrije incheck op 1,5 meter afstand voor u. Al onze medewerkers hebben instructies gekregen over hoe te handelen onder COVID-19.

Onze kamers worden elke dag professioneel schoongemaakt en de deurklinken van de deuren, trapleuningen, liftknoppen in ons hotel worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Al onze medewerkers wassen elk uur hun handen.

Als u bij uw boeking nog geen restaurant reservering heeft gemaakt verzoeken wij u dat direct bij check-in te doen. Het is noodzakelijk om voor ontbijt en voor diner te reserveren.

Eten & drinken

Ontbijt
Het ontbijt wordt geserveerd in buffet vorm. Uiteraard is het zo ingericht dat iedereen hier veilig gebruik van kan maken. Het is verplicht om van te voren te reserveren voor het ontbijt, op deze manier wordt het niet te druk. Ook vragen wij uw handen te desinfecteren voordat u het buffet betreedt en worden er extra maatregelen omtrent hygiëne genomen. Het ontbijt is alleen toegankelijk voor gasten met een hotelovernachting.

Diner en lunch in het restaurant alleen voor hotelgasten:

  • Bij uw boeking op de website moet u aangeven hoe laat u wilt ontbijten en dineren.
  • Wij vragen u om (verplicht) uw handen te desinfecteren.
  • Bij aankomst gelieve te wachten aan de welkomstdesk. Wij brengen U naar uw tafel.
  • Houd 1,5 meter afstand. Zowel tot onze medewerkers als tot andere gasten.
  • Wij hebben met pijlen routes gemaakt in onze restaurants en wij verzoeken U deze te volgen.
  • Wij serveren uit met gepaste afstand.
  • Bij voorkeur betalen met pin of contactloos.

Onze keuken/restaurant sluit om 22.00 uur. De laatste reservering is mogelijk tot 21.00 uur.
Ter info: Wij mogen hotelgasten wel alcohol schenken na 20.00 uur.

Room service
Voor gasten die liever op hun kamer ontbijten, lunchen of dineren hebben wij een lekkere roomservice kaart samengesteld. Wij brengen de maaltijden tot aan de deur van de hotelkamers. Voor roomservice wordt wel een toeslag berekend.

Zwembad

Ons zwembad is geopend voor hotelgasten. Natuurlijk gelden in ons zwembad ook de hygiënevoorschriften zoals hierboven beschreven. Graag rekening houden met 1,5 meter afstand. Wij willen u vriendelijk verzoeken indien het te druk is in het zwembad op een later moment terug te komen.

Fitness & Wellness

Vanaf 1 juli 2020 kunt u hier weer gebruik van maken.

Veelgestelde vragen

Kunnen we weer in het restaurant eten?
Ja! Hotelgasten kunnen genieten van een heerlijk ontbijt, lunch of diner in het restaurant. Bij het boeken van uw hotelarrangement kunt u direct uw ontbijt én diner reserveren.

Welke veiligheidsmaatregelen hebben jullie getroffen?
Wij hebben een groot aantal maatregelen getroffen. Onze ruimtes worden dagelijks professioneel schoongemaakt. Deurklinken worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Wij wassen elk uur onze handen. Ons restaurant is opnieuw ingericht zodat u meer ruimte heeft en met minder mensen aan het eten bent. Hiervoor maken wij gebruik van een reserveringssysteem. Op verschillende plekken hebben wij handzeepzuilen geplaatst zodat u snel en eenvoudig uw handen kunt wassen.

Kan ik weer een kamer boeken?
Ja! Wist u dat ons hotel niet dicht is geweest? U kunt direct boeken en ook weer gebruik maken van een aantal heerlijk arrangementen.

Kan ik weer komen lunchen of brunchen?
Lunchen is mogelijk voor hotelgasten. Helaas is het niet mogelijk om te brunchen.

Is het zwembad open?
Ja, het zwembad is geopend voor hotelgasten. Natuurlijk gelden in ons zwembad ook onze hygiënevoorschriften.

Welke faciliteiten zijn er in het hotel geopend?
Alle faciliteiten zijn geopend.

Is het mogelijk om gebruik te maken van faciliteiten zoals een (elektrische) fiets huren bij het hotel?
Ja, hotelgasten kunnen deze reserveren via onze receptie even als een lunchpakket. Elk hotel heeft mooie fietsroutes (20/40/60km) van de omgeving voor u klaar liggen.

*****************************************

EXTRA HUISREGELS GEDURENDE CORONA PERIODE

In ons hotel en restaurant gelden strikte maatregelen om u, onze andere gasten en onze medewerkers een veilig en gastvrij verblijf te verzorgen. Om die reden verzoeken wij u om de volgende regels na te leven:

1. Het hotel hanteert een strikt beleid op het gebied van hygiëne en veiligheid. Dit wordt ook op diverse plekken in het hotel aangegeven en/of u wordt hierop gewezen door onze medewerkers. U dient zich aan dit beleid te houden en ook instructies van de medewerkers op dit gebied op te volgen. In het bijzonder:

- te allen tijde 1,5 meter afstand te houden van andere gasten en personeel;
- bij verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging vanaf 38 graden Celsius thuis te blijven of - indien de klachten tijdens uw verblijf/bezoek optreden - het hotel verlaten;
- thuisblijven indien een huisgenoot verkoudheidsklachten en koorts en of benauwdheidsklachten heeft of heeft gehad waardoor u volgens de maatregelen van de overheid ook noodgedwongen in quarantaine moet blijven;
- de overige maatregelen zoals in het hotel aangegeven opvolgen.

2. Indien een gast zich niet houdt aan (één van) de maatregelen of een instructie van het personeel op het gebied van hygiëne, veiligheid en routing niet opvolgt, is het hotel gerechtigd om u te gebieden het pand te verlaten en/of u de toegang te ontzeggen. Het hotel is voorts gerechtigd om eventuele schade te verhalen bij niet-naleving van onze Covid-19 (Corona) regels.

*************************************************

Met gastvrije groet,
Familie van der Valk & medewerkers