Direct naar de contentDirect naar de footer
Welkom in Hotel Spier!
Welkom in Hotel Spier!
Ontdek de natuur
Comfort Plus kamers
De schoonheid van het Dwingelderveld
Ontdek de natuur!
Ervaar de luxe

DUBAI SUITE

Hotel is open

Ondanks de maatregelen vanuit de overheid kunt u zorgeloos verblijven in onze hotels. Iedere gast blijft welkom bij ons. Wel dient u een geldig vaccinatiebewijs of negatieve coronatest te overleggen, 1,5m afstand te houden en een mondkapje te dragen. Uw veiligheid en gezondheid, en die van onze medewerkers staan hierin centraal. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en op deze pagina vindt u alle informatie omtrent de uniforme getroffen maatregelen van alle Valk Exclusief hotels.

ZEER BELANGRIJK!
Heeft u verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging hoger dan 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen.

Tijdens uw bezoek is het van belang dat u de instructies van onze medewerkers opvolgt. Wij vragen daarnaast alle gasten en medewerkers van ons hotel onderstaande voorzorgsmaatregelen nauwlettend op te volgen:

Overnachten

Onze hotel en restaurant hanteren de volgende uniforme maatregelen:

  • Uitgangspunt zijn de richtlijnen en aanbevelingen van het RIVM. Wij zullen bij incheck vragen naar een geldig vaccinatiebewijs of een negatieve coronatest.
  • U dient een mondkapje te dragen.
  • U dient 1,5m afstand te houden van andere gasten.
  • Er zijn extra protocollen voor reiniging en hygiëne.
  • Ons zwembad, de wellness en fitness zijn geopend. U kunt ook gebruik maken van de kleedkamers en douches bij het zwembad. Is het druk in het zwembad? Vermijd de drukte en bezoek onze faciliteiten op een later moment. Geopend TOT 17.00 uur.
  • Ons restaurant is geopend TOT 17.00 uur, roomservice is mogelijk.
  • Helaas is het niet mogelijk om brunches te organiseren i.c.m. de recente maatregelen.

Wij heten u graag persoonlijk welkom, we maken u wegwijs en we staan open voor vragen. U heeft bij de ingang van het hotel tevens de gelegenheid om uw handen te reinigen na uw reis.

Onze kamers worden elke dag professioneel schoongemaakt en de deurklinken van de deuren, trapleuningen, liftknoppen in ons hotel worden meerdere keren per dag schoongemaakt.

GEPASTE AFSTAND IN HET HOTEL

  • Op verschillende plaatsen in het hotel treft u maatregelen en markeringen aan waarmee wij de 1,5m afstand willen blijven waarborgen. Wij vragen u deze maatregelen en markeringen op te volgen.
  • Wij verzoeken u om in de verkeersruimten, zoals hotelgangen, en het ontbijtbuffet de veilige afstand tot andere gasten te respecteren.
  • U heeft op meerdere plekken in het hotel tevens de gelegenheid om uw handen te reinigen.

Met gastvrije groet,

Familie Van der Valk & medewerkers

Versie 26 november 2021